29.3.11

FOSS

dette er typisk "framsteg"spartiet. ein av politikarane deira får ørlite kritikk for å ha filma litt i dusjen og for å ha sprella med termosen med mindreårige til stades. for å stoppa kritikken nyttar dei kontaktar i media. dei sender ut ein dekkagent for å laga denne gode saka. mor til dekkagenten fekk sjå innslaget, og det var det - ingen aviser var opptekne av den suspenderte politikaren meir.

23.3.11

BASAR

dei fleste er vel klar over at det er denne helga det skjer. møt opp kvar og ein.

9.3.11

HOTELL 3

hotell comfort bryggen, ålesund. han andre får eit rom med balkong, eg får rom i ein gang som er under oppussing, der halvmonterte lampar sleng og heng.

8.3.11

BESTO

besto melder at ho nett sjekka førarkortet, og såg til si store undring at det berre var gyldig til 1985. ho er litt usikker på kva som er lurt å gjera akkurat no, og tek gjerne mot halvgode råd. der er i alle fall tre utvegar:
* ho tek turen innom biltilsynet og forklarar at ho lenge har tenkt på å fornya førarkortet, men at ho har hatt viktigare ting fore. dei gjev ho eit nytt kort på dagen. det er ei god løysing.
* ho tek turen innom biltilsynet og forklarar at ho ikkje har brukt førarkortet sidan 1985, men at ho no må fornya det. dei seier at ho må avleggja nye prøvar i teori og praksis. det er ei urimeleg løysing.
* ho køyrer vidare som om ingenting har skjedd. det er ei fullt ut akseptabel løysing.

HOTELL 2

hotellbilete nummer to: ein dorull på golvet utanfor hotellrommet mitt på hotell aleksandra, molde. rar måte å driva hotell på.