27.1.06

TRIST

i dag er mor mi tung til sinns. ho hadde rigga seg til med ost og kjeks og interessant te framfor fjernsynet, for å få med seg trekkinga av kvalifiseringsgrupper til fotball-vm på direkten. det eine laget etter det andre vart trekt ut, og til slutt var noreg kome i gruppe med hellas, tyrkia, bosnia-herzegovina, ungarn, moldova og malta. det ligg ikkje akkurat an til retteleg mange gladkampar i denne gruppa, og det skal godt gjerast at nokon gidd å fylgja med gjennom heile kvalifiseringa. kanskje laget greier å gå vidare (og det ville vore bra, for då kunne spelarane brukt delar av bonusen på å få seg ein skikkeleg frisør), men for publikum er det nok snakk om ei group of death.

far min, derimot, er endå tristare enn mor mi. han er utkommandert til å vera med på noko kongegreier neste veke. sjefen hans har til og med vore relativt klar på at far min må kjøpa seg ein ny dress. kjenner eg han rett, kjøper han ein dress med store lommer, slik at han kan visa fingeren til dei kongelege utan at dei ser det.

(dette er forresten melding nummer 100 på guffebloggen. desse meldingane har så langt fått 75 kommentarar. omrekna til prosent vert dette sikkert eit passeleg tal.)

nummer 200 nummer 300 nummer 400 nummer 500

1 kommentar:

Ragnhild Bjorge sa...

Vel, då kan eg stå og sjå på at far din viser fing i lomma si og flira litt. So kan eg tenkja: No skulle kongen visst!