1.7.06

VM-RESULTAT 21

det spissar seg til. det er vanleg folketru at dei som vinn vm treng litt tid på å spela seg varme, og slik sett ligg jo frankrike godt an. dei brukte same taktikk i vm 2002, men gjekk då ut litt for forsiktig.

få av tipparane hadde tru på portugal, og mange hadde tru på brasil, slik at mor mi var vel den einaste som hadde ein drøymedag. med england ut (med rett resultat), med brasil ut, og med portugal vidare, plukka ho elleve poeng, og har dermed eit sikkert grep om den magiske andreplassen.

berre tre tipparar har portugal vidare, og alle desse er jenter. blant fotballkjennarar vert dette omtala som ricardo carvalho-effekten.

stein inge er den einaste med tre lag vidare, han manglar berre portugal. torunn, bjørg, halvor og kjetil har to kvar, docmartin, matias, thor morten, gjert, arnfinn, tørsten, ragnhild, balle, jens johan, marit og eirik har eitt kvar, medan gaute, eivind, øystein og erling har brukt opp alle laga sine. det ser verst ut for gaute og øystein, som kan oppleva at endå fleire hellevar går forbi dei.

dei einaste som kan knipa poeng for toppskårar er dei tre som har henry, og han eine som har totti.

77 poeng: ragnhild
75 poeng: marit
70 poeng: thor morten
69 poeng: erling
67 poeng: kjetil
63 poeng: gjert
62 poeng: matias, stein inge
60 poeng: bjørg
59 poeng: jens johan
58 poeng: balle
57 poeng: torunn
55 poeng: halvor
52 poeng: docmartin
49 poeng: arnfinn
48 poeng: øystein, gaute
47 poeng: eirik *
46 poeng: tørsten
34 poeng: lars
8 poeng: kjartan
0 poeng: eivind


* kan koma opp i 297 poeng dersom regelendringsframlegget hans vert godkjent.

Ingen kommentarer: